Voks
Polblog

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot

Magyari Péter szerint Schmitt Pál senkinek sem tesz jót azzal, hogy marad. Tóta W. Árpád tegnapi írásában kiemeli: a köztársasági elnöknek még neve is hazugság, amit kérdés nélkül odakapart azokra a törvényekre, amelyekről utóbb rendre kiderült, hogy rájuk fért volna az avatott ellenőrzés. Albert Gazda véleménye szerint nincs az a Gyurcsány, Torgyán vagy akárki, aki visszaelőzhetné az államfőt.

Még tegnap este, Schmitt Pál köztelevíziónak adott interjúja után megjelentek az első vélemények az interweben. Magyari Péter szerint fontos lenne, hogy Schmitt Pál jól tudja értelmezni az elé került szövegeket, mert neki kell megszűrnie, hogy az új törvényekkel szemben felmerülhet-e az alkotmánysértés aggálya. És a törvények nyelvezete sokkal bonyolultabb a tényfeltáró bizottság jelentésénél.

"Péntek esti interjújából az is kiderült, hogy még mindig nem érti, hogy miért minősítette a Semmelweis Egyetem csalónak. Nem érti, hogy mi a különbség néhány kihagyott idézőjel és egy összeollózott szöveg között. Azt gondolja, hogy elnöki teendői mellett beülhet az iskolapadba PhD-hallgatónak.

Vagy mindent ért, és elképesztően cinikus.

Az azonban biztos, hogy senkinek sem tesz jót azzal, hogy marad" - véli Magyari.

"Sok kétségünk eddig sem lehetett, hogy Schmittnek az elmúlt húsz év legreménytelenebb politikai alakjai közt a helye, de most robbantott, élre tört. Nincs az a Gyurcsány, Torgyán vagy akárki, aki visszaelőzhetné, pláne, hogy a vert mezőnybe szorultak zömének már nincs újabb dobása" - írja Albert Gazda.

Véleménye szerint "a politika sokszor a mellébeszélésről szól, de olyan így is ritkán van, hogy egy interjúban egyetlen tiszta szó se hangozzék el. Ez is megvolt. Minden vacak mondat azt igazolta, hogy az odaveszett hitelességet reménytelen visszaszerezni, nincs az a hetvenévesen elkezdett PhD-zás, ami segíthetne. Kínlódni lehet, de attól csak rosszabb lesz. Mint a mocsárban."

Tóta W. Árpád szerint "a Fidesz és az ország érdekei most véletlenül egybeesnek: takarodjon ez a morális államcsőd minél előbb, és lapuljon meg valami sivatagi országban. Nemcsak doktorként bukott meg, hanem az bizonyosodott be, ami életpályájából eddig is kiolvasható volt: egy sunyi, hazug, pitiáner és buta ember, aki a végsőkig tagad, mert a napot akarja megúszni, és nem látja, hogy a másnap még keményebb lesz. Schmitt nem csupán a doktorijával csalt húsz éve: január óta folyamatosan hazudott, elnökként.

A neve is hazugság, amit kérdés nélkül odakapart azokra a törvényekre, amelyekről utóbb rendre kiderült, hogy rájuk fért volna az avatott ellenőrzés. És hazudik, amikor azt mondja, hogy nem is használta a címét: már készen volt az ő Érdemérme, amit be kellett zúzni, és ezek után legfeljebb mestertolvajok tartanak rá igényt.

Amikor azt mondja, hogy elnök marad, akkor épp nem hazudik, csak téved. Elnöknek látszó tárgy lehet legfeljebb, üres, kiszívott kitinpáncél. Nem kell semmi különös képesség ahhoz, hogy államfő legyen valaki. Annyi az egész, hogy ilyen ügyei ne legyenek. Ne legyen papírja arról, hogy lopott. Hogy elmehessen egy iskolába az olimpiai eszményről és az élethosszig tartó tanulásról pofázni anélkül, hogy az alsó tagozatosok is szemberöhögnék."

2
5 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 17 komment érkezett ()

1. Bamberg
2012. 03. 31. 11:17

Miért éppen a SENKIK véleményét kell idézni? Három niemand elvakult gyűlölete olyan fontos egy napilapnak?

2. nekeresd rt.
2012. 03. 31. 11:29

1. Bamberg
2012. 03. 31. 11:17

Még jó hogy a tied még ennyit sem ér.

3. hecketaper
2012. 03. 31. 11:30

Meglátjátok,lesz aki túltesz még rajta is.Ő is dr amúgy.

4. piramis37
2012. 03. 31. 11:30

"Nincs az a Gyurcsány, aki visszaelőzhetné Schmittet"
*********************
Lári-fári!!! :-DDD

5. csutak
2012. 03. 31. 11:42

Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr személyiségét Tömjén Zsótika és Navracsöcs Elvtársak sok éves munkával próbálták megölni.
A primitív, szellemileg alultáplált, 60 alatti IQ-val rendelkezők meg is ették
A normális többség nem ült fel ennek a trükknek.
Shit Pali pedig köztörvényes csaló!
Ő saját maga alázta saját magát ahol csak tudta.

6. mikipapa
2012. 03. 31. 11:58

Sosem értettem, az ilyen összeollózott blog-bejegyzéseknek mi a tulajdonképpeni funkciója. A célját gyanítom és bátorkodom megjegyezni, ez így együtt valahogy olyan "Schmittes".

7. papa43
2012. 03. 31. 12:17

Röhejes volt tegnap ahogy a táskaszemű főseggnyaló riporter próbált minden mondatnak alájátszani a Nemzet Csalójának. Ő pedig hálásan dícsérte, hogy milyen jó a kérdés.
Az ember nem érti miért ennyire maflák a fityeszben. Nem jönnek rá, hogy már az egész ország, sőt európa rajtunk röhög. A gyerekeim Németországból és Svájcból hívtak és nevetve
olvasták a rólunk szóló cikkeket. Kell ezt egy minden rendszerben seggnyaló emberért elvi-selnünk. Ébredjetek már fel.

8. Atlasz
2012. 03. 31. 12:46

1. Bamberg: Kár, hogy hiteles ember ellenvéleményét Te sem tudod idézni.
6. mikipapa : Így igaz, különösen ettől a bloggertől furcsa.

9. omnia
2012. 03. 31. 14:11

Nincs mese, ez szánalmas.Schmitt Pál az interjún látottak és hallottak alapján még 30 évvel ezelötti világban él.Szánalmas figura és az egész szinjátékot a zárt intézet és az elmúlás hangjai szinezik.A legszörnyűbb, hogy az a taktika, hogy a nyílvános,igaz,sokszor megalázó kritikát, az érintett, mint az utóbbi két évben általában, sikernek éli meg és fals kommunikációban adja elő.Nincsenek tadói?.Ha egyetlen emberi rezdülése lett volna ,Istenem?!

10. Amrem
2012. 03. 31. 16:35

A péntek esti interjút figyelve az járt az eszemben, amit Krisztus a keresztfán mondott: "Uram bocsáss meg nékik, mert nem tudják, hogy mit cselekszenek".
Ennek a SP-nak nincsen fogalma a doktori minőségről sem az egyetemről. Szerintem, el sem olvasta azt, amit összeollózott és amit itt összehordott (az interjúban) megegyezik a helyesírási ismereteivel.

11. Gyulus78
2012. 03. 31. 18:21

Gyenge, alacsony színvonalú, személyeskedésekkel teli és az emberi jóindulatot még hírből sem ismerő förmedvény olvashattunk. Elriasztó példának kiváló. Taníthatnák az így nem szabad írni tanfolyamon. A mocskolódás és a lejárató jelzők gyakori használata még nem jelenti azt, hogy igaza is van. Kevesebb több lenne!

12. Jager László
2012. 03. 31. 18:31

I gazság verseny
1.Orbán Viktor
2.Lázár jános
3.Budai Gyula
4,Schmitt Pál/tartalék/
....
Messzze lemaradva
Gyurcsány Ferenc
Gratulálok a győztesnek.
J.L.

13. 4elefánt
2012. 03. 31. 18:56

A legszánalmasabb érve talán az volt, amikor azt mondta, hogy a Georgiev munkája nyilvános adatokra épült, ami "közkincs", ebből ő azt a következtettést vonja le, hogy azt tesz amit akar a munkájával.
Egy másik helyen az első témavezetője, egy kb ezeroldalas irodalmat ajánlott neki kiidulópontnak, naná hogy lesz@rta, és otthagyta, és egy hónap múlva kész volt minden cakk-pakk....

14. fanibaba
2012. 03. 31. 19:11

Amremnek. Valamikor nagyon régen, 55 évvel ezelőtt konfirmáltam a fasori református templomban. Az előkészítőn tanultuk a Bibliát és ha jól emlékszem, Máté evangéliumában van a következő: Boldogok a lelki szegények, mert övéké a mennyek(nek?) országa. Ezt még hozzá lehet fűzni Krisztusnak a keresztfán mondott példájához.

15. metrovezető
2012. 03. 31. 23:24

Én nem bánom,ha a VALOSÁG-nak ennyi "ellenvélemény"-e van,csak azt nem értem,
MIT KERESNEK ITT???
Ilyen "bértollnokok"miért nem a M.N.Online hozzászólás rovatába írnak?
Kötelező nekik az "ellenség" orgánumait is figyelni?
Az itteni hozzászólók nem nagyon kíváncsiak az "Ő" véleményeikre.
Húzzanak már "jobbra el"!!!

16. metrovezető
2012. 03. 31. 23:28

Bocsánat eltévesztettem a valóság az hosszú "ó"!
Én elismerem ha tévedek,vannak akik nem!

17. 4elefánt
2012. 04. 01. 13:45

A Károlyi szobor helyett inkább Scmittet kellett volna elmozdítani!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a bejegyzéshez. Itt lehet bejelentkezni.