Voks
Polblog

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot

A mai ülésen három, az új kormány megalakulását megalapozó törvényjavaslat együttes általános vitájával kezd a parlament, ám az izgalmasabb dolgok csak ezt követően jönnek - írja legfrissebb blogbejegyzésében Török Gábor.

"Megkezdődik ugyanis az Orbán Viktor által benyújtott, a Nemzeti együttműködésről címet viselő politikai nyilatkozat-tervezet vitája, amely kiváló alkalom lehet arra, hogy az ellenzéki pártok pozícionálják magukat, azaz megfogalmazzák az alakulóban lévő kormányhoz való viszonyukat és megmutassanak valamit ellenzéki stratégiájukból. Ez lesz az első lehetőség, hogy a parlamenti pártok egy vitában – ahol minden fél jelen van - általános politikai üzenetek fogalmazzanak meg" - írja blogjában a politológus.

0
0 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 3 komment érkezett ()

1. helyettem
2010. 05. 17. 20:48

Ez a Török megbolondult, vagy beszorult Orbán farába:(

2. buttr
2010. 05. 18. 9:53

Teljesen kezdő és műveletlen laikusként nem is tudom,kell-e ide írnom? Előbbi volt életem első kommentje és lehet, hogy az utolsó is. Az utóbbi napokban sok durva hozzászólást olvastam itt és más helyeken is. Vajon lehetne-e önkorlátozást kérni a résztvevőktől? Üdvözlettel

3. buttr
2010. 05. 18. 9:55

Hát igen... ez a szöveg természetesen nem ide szólt. Elnézést kérek!

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a bejegyzéshez. Itt lehet bejelentkezni.